Schildersbedrijf Romario
Professioneel schilder in Den Haag en omstreken

Schildersbedrijf in Den Haag

Het werkgebied van Schildersbedrijf Romario in Den Haag strekt zich uit in de Haaglanden. Hier zijn wij werkzaam voor particuliere klanten en bedrijfsinstellingen. Wij hebben ons ook gespecialiseerd in het verrichten van werkzaamheden voor VVE’s in de regio Den Haag. 

Wij hebben een ervaring van meer dan 20 jaar en hebben in de loop der tijd ons dienstenpakket uitgebreid. Zo kunt u ons ook inschakelen voor het aanbrengen van glasvlies behang en het professioneel sauzen van wanden en plafonds en het verzorgen van spuitwerk. Wij hechten veel waarde aan het op peil houden van onze kennis, daarom zorgen wij door gerichte bijscholing ervoor om onze vakkennis bij te houden en uit te breiden. Wij beschikken nog over de kennis van het ambachtelijke vakwerk, hierdoor hebben wij de expertise om monumentale en oude panden van schilderwerk te voorzien. In Den Haag hebben wij al veel van deze panden van vakkundig aangebrachte verflagen voorzien. Juist uitgevoerd schilderwerk geeft een pand een representatieve uitstraling, die bezoekers en passanten zeker zal opvallen. 

Buiten- en binnenschilderwerk, houtrotreparatie & timmerwerk

Goed en regelmatig uitgevoerd buitenschilderwerk kan ook problemen voorkomen. Een bekend verschijnsel is houtrot door de inwerking van vocht in het hout, wat zich openbaart door het opbollen en scheuren van de verf. Als u dit constateert is het zaak om direct contact met ons op te nemen, om verergering en mogelijk hoge kosten te voorkomen. Wij zullen dan het aangetaste hout verwijderen en de ontstane gaten opvullen met 2-componenten vulmiddel op epoxy basis. Na het drogen en schuren worden nieuwe verflagen aangebracht, wat zorgt voor een langdurige bescherming van uw kozijn. Door goed onderhoud van uw schilderwerk bereikt u ook een waardebehoud van uw pand. 

Naast binnen- en buitenschilderwerk, glasvlies plakken en saus- en spuitwerk kunnen wij ook klein timmerwerk voor u uitvoeren. Bij alle werkzaamheden hanteren wij altijd maatwerk. Wij luisteren goed naar uw wensen en behoeften en het beschikbare budget en kunnen u dankzij onze ruime ervaring goed adviseren over de juiste materialen, die het best passen bij uw doel. 

Bij alle schilderwerken beschikken wij over eigentijds materieel en gebruiken de beste verfsoorten voor een optimaal resultaat. Wij zijn aangesloten bij het Sikkens Huisschilderplan, wat u de garantie geeft dat de werkzaamheden op correcte en duurzame wijze worden uitgevoerd, door een ervaren en professioneel bedrijf. Wij hechten zeer veel waarde aan kwaliteit en service. Doordat wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben, kunnen wij ook een prima prijs/kwaliteitsverhouding bieden aan onze klanten. 


Onze offertes zijn altijd glashelder en geheel vrijblijvend. 

Wilt u nadere informatie en/of een vrijblijvende en concurrerende offerte? 

Neemt u dan direct contact met ons op, wij zijn u graag van dienst in de Haaglanden.